Bingo Scratch

Bingo Scratch 1Als je de naam bingo hoort dan denk je meteen aan prijzen en bij dit spel zijn het geldprijzen die je kunt winnen en ook nog eens behoorlijke geldprijzen. Bingo Scratch is wel iets anders dan het normale spel bingo. Er worden hier geen balletjes uit een molen gehaald waarvan je de nummertjes weg moet strepen. In dit spel koop je een kraskaart. Op deze kraskaart staan nummers en deze worden dan weggekrast op de bingokaart. Er zijn verschillende combinaties op de kaart mogelijk en als jij een winnende combinatie hebt dan krijg je een bepaald geldbedrag. Het is dus iets anders dan de normale bingo maar dat wil niet zeggen dat het minder leuk is om te spelen.

Speel hier de leuke gokkast Bingo Scratch

Bingo Scratch is spannenderBingo Scratch 2

Wanneer we naar de verschillen kijken met dit spel en het normale bingo dan kunnen we zeggen dat het spelen van dit spel spannender is. Je moet zelf gaan krassen en als je met de virtuele munt over de kraskaart gaat dan zie je de nummers langzaam verschijnen. Dit zorgt voor een bepaalde spanning want je wilt natuurlijk mooie combinaties gaan maken zodat je ook een mooi geldbedrag in de wacht gaat slepen. Dit is ook de kracht van dit spel. Des te meer je krast op de kraskaart des te meer de spanning toe zal gaan nemen.

Playtech maakt meer leuke spellen

Playtech is de fabrikant van dit spel en deze maakt meer leuke spellen dan alleen maar Bingo Scratch. Er zijn diverse gokkasten en tafelspellen van deze fabrikant beschikbaar waar je mee kunt spelen. Wanneer je naar deze spellen kijkt dan zal je vooral tot de conclusie komen dat de spellen er zo leuk uitziet. Er is veel oog voor detail en de spellen spelen erg vertrouwd. Ga dus zeker dit spel spelen maar kijk ook eens bij één van de andere spellen van Playtech.