Party Night

Het is feest! Kleed je feestelijk en ga maar eens goed klaarzitten voor de Party Night gokkast. Deze gokkast is gemaakt door Playtech en dan weet je meteen dat je met kwaliteit te maken hebt. Je ziet dan ook een fraaie gokkast die helemaal in de feeststemming is. Op de wielen zien we afbeeldingen van feestende dames en van cocktails. Op de achtergrond draait muziek met een beat en je kunt dan ook maar moeilijk stil blijven zitten bij deze gokkast. Dit is niet alleen door de muziek maar ook door de spanning die deze gokkast met zich meebrengt. Het is van de eerste tot de laatste spin bloedstollend om te zien wat de gokkast voor combinaties geeft.

Speel hier de leuke gokkast Party Night

De animaties in het spel

Party Night 1

Graag vertellen we je meer over de animaties die in het spel worden gebruikt. Als je een leuke combinatie hebt gescoord dan komen de afbeeldingen echt tot leven en dit is zeer leuk om te zien. Het wordt natuurlijk pas echt feest als je een leuke prijs met de Party Night gokkast gaan winnen en daar is best een redelijke kans voor. Mocht je niet precies weten hoe het spel werkt dan kun je dit makkelijk leren want er is een duidelijke handleiding aanwezig.

Niet alleen bij deze gokkast is het feest

Party Night 2Het is niet alleen feest bij deze gokkast. Neem maar eens een kijkje bij de andere gokkasten van Playtech. Ook deze zien er allemaal fraai uit en zullen je lang kunnen bezighouden. Je ziet aan het ontwerp al van deze gokkast dat er veel aandacht aan is besteedt. Dit is ook het geval bij de andere kasten van Playtech en een groot aantal beschikken dan ook nog eens over leuke bonusspellen waardoor de winst nog groter kan uitpakken. Probeer het dus zelf en meng je in het feestgedruis.