New York Gangs

New York Gangs 1

Begeef je in de strijd van de bendes van New York met de New York Gangs gokkast. Wanneer je op deze gokkast aan het spelen bent dan zul je je ogen uitkijken. Dit is niet alleen door hoe mooi de gokkast eruit ziet maar ook door hoe lekker het speelt. Alles aan dit spel zal je aan de bendeoorlogen doen denken. Het is een gokkast waar je spins aan blijft geven want het blijft gewoon erg spannend om te zien wat er gaat gebeuren. Waar je constant op zult gaan wachten dat zijn de bonus games want deze zien er misschien nog wel beter uit dan de gokkast zelf en zijn een welkome afwisseling tijdens het spelen.

Speel hier de leuke gokkast New York Gangs

De bonus games

Er zijn bij deze gokkast twee bonusgames en dit zijn Man Out en Russian Roulette. Man Out vereist een vaste hand en een goed oog want je moet vanaf een afstandje gangsters neer gaan knallen. Speel je Russian Roulette dan zegt de naam eigenlijk alles. Je kunt ervoor kiezen om het spel te spelen en dan de kans lopen om dood te gaan of je gaat spelen, blijft leven en wint een enorme bonus. Deze spellen laten je trillend van spanning op de stoel zitten en zijn zo mogelijk nog spannender dan de gokkast zelf.

De animaties in de gokkastNew York Gangs 3

Wat echt de moeite waard is dat zijn de animaties in de New York Gangs gokkast. Wanneer je een spin geeft en je haalt een mooie combinatie dan zal je worden beloond met een mooie animatie. Dit zijn animaties waar net zoals bij de gokkast zelf veel aandacht is besteedt. Ook jij zult veel plezier beleven aan het spelen van dit spel en je zult er ook maar moeilijk mee kunnen stoppen. Bezoek dus snel deze gokkast en geef de eerste spin. Het is geheid niet de laatste en je zult geboeid aan het scherm zitten.

De gokkasten van Playtech

Wanneer je op een gokkast van Playtech speelt dan weet je dat je op kwaliteit speelt en dat is niet bij alleen bij deze gokkast van de New York Gangs. Ook de andere gokkasten van deze fabrikant zullen je laten genieten. Het aanbod is groot en het is dan ook leuk om te zien welke gokkasten er allemaal nog meer zijn. Ben je meer van de tafelspellen dan is dit ook geen probleem want ook dan heb je keuze genoeg. Ga dus snel spelen en zie hoe leuk dit kan zijn.