The Mummy

The Mummy2Je kent waarschijnlijk de film wel en The Mummy gokkast is hierop gebaseerd. Direct als het spel start dan zie je dit al want de hoofdrolspelers verschijnen dan op je beeld. Je kunt dan al niet wachten om te gaan spelen want de gokkast is minstens zo spannend als de film. We mogen het wel intens noemen want bij iedere spin die je speelt voel je de spanning die er in de film ook heerste. De opluchting zal groot zijn bij je als je een winnende combinatie hebt en je een mooi bedrag ziet verschijnen. The Mummy was een leuke film maar de gokkast is zo mogelijk nog beter.

Speel hier de leuke gokkast The Mummy

Er zijn leuke bonussen

Wat we zeker willen vermelden is dat er leuke bonussen zijn. Er is ook een bonusspel en dat is niet alleen een leuke afwisseling tijdens het spelen het is ook nog eens een bloedstollend spel waar je leuke bedragen mee kunt winnen. Direct zie je dat dit een gokkast is waar erg veel aandacht aan is gegeven en er is alles aan gedaan om de sfeer uit de film goed neer te zetten. De muziek is bijvoorbeeld erg spannend en als je in een openbare ruimte bent dan kun je dit uiteraard uitschakelen zodat anderen er geen last van hebben.

De hoofdrolspelers uit de film zijn aanwezig

The Mummy Basic1Bij The Mummy gokkast zijn de hoofdrolspelers uit de film aanwezig en je ziet ook leuke stukjes film als je een winnende combinatie haalt. Dit zorgt ervoor dat je helemaal meegezogen wordt in het spel. Heb je The Mummy nu niet gezien of vond je het niet een heel erg goede film dan is dit geen probleem want dan nog zal je erg veel plezier beleven aan het spelen op deze gokkast. Er is voor de spelers namelijk alles aan gedaan om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken.