Gems and the City

We kunnen er wel omheen draaien maar alles aan de Gems and the City gokkast doet denken aan de televisieserie Sex and the City. Het is dan ook een gokkast met de meest prachtige vrouwen en termen die bij deze vrouwen Gems and the City 2passen. We bedoelen dan termen zoals ‘Wild’, ook zie je symbolen voor gratis spins voorbijkomen en deze zijn ook zeer interessant natuurlijk. Het geheel speelt zich af in een sieradenkistje en je ziet dan ook prachtige sieraden en ook in het spel spelen deze sieraden een grote rol en kunnen deze je leuke geldbedragen op gaan leveren.

Speel hier de leuke gokkast Gems and the City

Het bonusspel

Heb je een winnende combinatie met het sieraad dan kun je het bonusspel gaan spelen. Dit een spel waar je moet gokken maar als je de juiste keuze maakt dan kun je wel een flink bedrag gaan winnen. Wat de bedoeling is dat je kiest in welk sieradendoosje het sieraad zit met de hoogste waarde. Lukt je dit dan heb je een leuk bedrag wat je uit kunt laten keren of waar je verder mee kunt gaan spelen. Dit is dan het bonusspel maar ook op de gokkast zelf zijn er vele leuke bonussen te winnen.

Playtech heeft echt een topkast afgeleverd

Gems and the City 1De fabrikant van deze gokkast is Playtech en we mogen met recht zeggen dat deze een topkast hebben afgeleverd. Het ziet er gewoon allemaal prachtig uit en er is ook nog eens passende muziek om het te completeren. Ben je nu van de rust of speel je in een openbare ruimte dan kun je de muziek uiteraard ook uitzetten. Dit is echt een gokkast die je moet spelen. Het is wel een gokkast die zich meer op de vrouwelijke spelers richt maar ook de mannen zullen zich hier lange tijd mee kunnen vermaken. Ga dus snel spelen en verdien genoeg geld om zelf fraaie sieraden (of andere verwennerij) mee te gaan kopen.