Freaky Wild West 3D

Het wilde westen staat centraal in de Freaky Wild West 3D gokkast. Je ziet een stadje in het wilde westen en grappige figuurtjes, er is eerst een intro welke meteen al een glimlach op je gezicht zal laten verschijnen. Het draait allemaal om de gokkast maar het intro geeft wel aan hoeveel werk er in dit spel is gestopt. Voordat je begint met spelen weet je meteen waar het spel over gaat en ben je al helemaal in de stemming. Niet alleen het intro is erg fraai gemaakt maar ook de gokkast zelf ziet er erg mooi uit en daar zal je graag op spelen. Het spel speelt soepel en zal je een lange tijd bezig kunnen houden.

Speel hier de leuke gokkast Freaky Wild West 3D

Er zijn verschillende levels

Freaky Wild West 2De Freaky Wild West 3D gokkast heeft verschillende levels. Spelers kunnen spelen in verschillende steden en dit is in de Indian Village, de Bandige Valley en de Cowboys Town. Ieder level heeft zo weer zijn eigen unieke elementen en dit zorgt voor een aangename afwisseling. De animaties die in de gokkast verwerkt zijn die zijn zeer grappig en tijdens het spelen gebeuren er onverwachte dingen die je een vrolijk gevoel zullen geven. Het draait niet alleen maar om het gokken bij deze gokkast maar ook de tussenstukjes daar is zeer veel aandacht aan besteedt. Dit is echt een gokkast die altijd leuk is om te spelen. Ben je nu niet in een heel erg vrolijke bui dan zal je stemming snel omslaan als je het leuke intro en de amusante tussenstukjes en animaties ziet.

Playtech besteedt aandacht aan de gokkasten

Playtech besteedt aandacht aan de gokkasten die worden gemaakt en dat is ook bij deze kast het geval. Het spel is makkelijk te leren en biedt uren aan plezier. Er zijn verschillende combinaties te maken en op het moment dat er een spin aan de kast gegeven wordt voel je meteen die lekkere spanning. Je bent echt benieuwd wat er voor figuren gaan verschijnen en of jij dan misschien wel een leuk geldbedrag gaat winnen.

Freaky Wild West 1

Dit is niet alleen bij deze gokkast zo maar dit is bij vele van de gokkasten van Playtech. Deze fabrikant doet er echt alles aan om de spelers een leuke ervaring te bieden. Net zoals bij deze gokkast wordt er bij de andere kasten ook veel aandacht besteedt aan het ontwerp en de animaties. Als je speelt op een mooi vormgegeven gokkast dan zal deze ook langer je aandacht blijven trekken. Dit heeft Playtech goed begrepen en er is dan niet alleen ruim aandacht voor het spelelement maar ook voor de randzaken. Kijk bijvoorbeeld alleen maar eens naar de achtergrond van het spel en dan zie je al veel diepgang in het scherm. Er is echt op het detail gelet en dat is natuurlijk altijd prettig. De prachtige 3D effecten zullen je gekluisterd aan het scherm houden. Na iedere spin ben je weer benieuwd wat er gaat gebeuren want dit spel leeft echt. Het beste kun je het zelf gaan ervaren en gaan spelen. Het zal je een vrolijk gevoel gaan geven en dit is een gokkast waar je ook zeker vaker op zult gaan spelen.