Vampire Slayers

Vampire Slayers 1Help mee de vampieren te verslaan met de Vampire Slayers gokkast. Dit is een gokkast die je gekluisterd aan je scherm zal houden en dit is alleen al omdat die er zo leuk uitziet. Het gaat er dus om dat de vampieren worden verslagen en je ziet dan ook verschillende middelen daarvoor. Zo zijn er pistolen te zien maar ook verschillende drankjes en zelfs mannen die kunnen helpen deze wezens te verslaan. Het is allemaal zeer leuk gemaakt en het ziet er werkelijk fantastisch uit. Wanneer je aan het spelen bent dan denk je er niet alleen maar aan om een leuk bedrag te winnen maar het zal ook een doel van je worden om de vampieren te verslaan.

Speel hier de leuke gokkast Vampire Slayers

Er zijn leuke bonussen in het spel

Het spel kent leuke bonussen en als je deze ziet dan kun je nog hogere bedragen gaan winnen. Er is zelfs een bonus spel en als je hier de vampieren in verslaat dan kun je een veelvoud van je winst gaan krijgen. Het is dus ook nog eens een zeer veelzijdig spel en dat is ook wel nodig als je hier langer op wilt gaan spelen. Als je niet precies weet hoe je moet gaan spelen dan is er een uitgebreide handleiding voor de Vampire Slayers gokkast aanwezig. Dit is echt een leuk spel welke voor iedereen te leren is.

Krijg free spins en win leuke bedragenVampire Slayers 2

Als je speelt en je haalt een bepaalde combinatie dan kun je ook gratis spins gaan krijgen en dit is natuurlijk ook weer leuk want dan kun je langer gaan spelen. Je zult constant aan het kijken zijn of jij een winnende combinatie hebt. Het bonusspel waar je de vampieren moet verslaan dat is een spel op zich en dat zou niet misstaan op een spelcomputer. Al met al is dit een spel waar je nog vaak aan terug zult denken en wat je graag zult spelen al was het alleen maar om die vervelende zombies uit te roeien.