Roulette Retro Pro

Roulette Retro Pro 1De naam Roulette Retro Pro verraadt meteen al waar het bij dit spel om draait. Bij dit spel ga je roulette spelen en dit kun je snel en eenvoudig gaan doen. Je zet in op een nummer, een kleur of één van de andere vele mogelijkheden en dan is het afwachten wat het balletje gaat doen. Valt deze nu op een plek waar jij op hebt ingezet dan ga je er met een flink geldbedrag vandoor. Dit spel is gebaseerd op de Europese regels van Roulette en mocht je niet precies weten wat dit inhoudt dan is er een uitgebreide handleiding aanwezig waar je uitleg in kunt vinden.

Speel hier Roulette Retro Pro

Dit is de pro versie van het spel

Het kan best zijn dat dit spel je bekend voorkomt en dan bedoelen we niet omdat het over roulette gaat. De fabrikant van dit spel in Playtech en er is ook de Roulette Retro spel. Er is een klein verschil met de pro versie en dat is dat je in deze versie ook favoriete weddenschappen aan kunt maken. Misschien heb je wel een geluksgetal en dat kun je deze als favoriet aan gaan maken en zo nog sneller in gaan zetten. Dit maakt het spelen nog makkelijker en leuker.

De spanning is meteen voelbaarRoulette Retro Pro2

Als je gaat spelen dan is de spanning meteen voelbaar bij Roulette Retro Pro. Het is dan wel een geanimeerde roulettetafel maar toch weet deze de sfeer wel erg goed neer te zetten. Wanneer het balletje gaat draaien dan voel je meteen de spanning. Valt het balletje dan ook nog eens op een plek waar jij op in hebt gezet dan heb je een euforisch gevoel wat je niet snel zult vergeten. Je zult zeker niet de eerste zijn die een leuk bedrag met dit spel weet te winnen en daarbij is het gewoon ook nog eens erg leuk om te spelen.