Roulette Retro

Roulette RetroRoulette Retro is zoals de naam al aangeeft een roulette spel. Je kunt dit gaan spelen op een eenvoudige manier en het is allemaal zeer fraai gemaakt. Wat je ziet dat is uiteraard de roulettetafel en een stem die verteld je wat je moet gaan doen. Je kunt inzetten op cijfers maar ook op een kleur of op even en oneven. Het balletje gaat dan rollen en dan is het spannend want niemand weet wat de uitkomst is. Misschien valt hij wel op een inzet van jou en dan is het meteen kassa want er zijn flinke geldprijzen bij dit spel te winnen.

Speel hier Roulette Retro

Het spel is helemaal in retro-stijl

Als je het spel aan het spelen bent dan zal het je opvallen dat deze helemaal in de retro-stijl is. Dit is erg leuk gedaan en dat geeft een extra dimensie aan het spelen. Het scherm is makkelijk te vergroten wat ervoor zorgt dat je het nog beter kunt zien. Roulette Retro is helemaal zonder verplichtingen te spelen. Je hoeft je dus niet eerst in te gaan schrijven bij een casino of eerst geld te storten. Dit zorgt ervoor dat jij ook een goed beeld krijgt van hoe dit spel eruit Roulette Retro speelveldziet. Door het te spelen zal jij misschien wel hetzelfde enthousiasme gaan ontwikkelen wat wij hebben bij dit spel.

Roulette Retro is gewoon leuk

We kunnen er heel lang om heen draaien maar het feit is gewoon dat het een leuk spel is om te spelen. Als je ermee begint dan zul je een lange tijd bezig kunnen zijn. Dit wil niet zeggen dat je een kort spelletje kunt gaan spelen want dit is zeker mogelijk. Na iedere spin aan het wiel kun je stoppen. Wanneer jij een vooruitziende blik hebt en je denkt te weten waar het balletje zal gaan stoppen dan is het goed om maar snel te gaan spelen. Wie weet sleep je wel een leuk geldbedrag binnen.

Wat is je leeftijd?

age