Sherlock Mystery

Sherlock Mystery 1Dat Playtech leuke gokkasten kon maken dat wisten we al en daar is de Sherlock Mystery gokkast ook weer een goed voorbeeld van. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wie Sherlock Holmes is. Deze speurneus met zijn trouwe partner Watson lost de meest moeilijke zaken op en daarvoor gebruikt hij unieke methodes. In deze gokkast is het ook aan jou om de juiste spin te geven om unieke combinaties tevoorschijn te laten komen. Misschien ga jij er dan straks wel met een enorm geldbedrag van door en dat allemaal dankzij Sherlock Holmes. Het spel speelt erg fijn en zal je ook lange tijd amuseren.

Speel hier de leuke gokkast Sherlock Mystery

Het bonusspel

Net zoals bij andere gokkasten van Playtech heeft ook de Sherlock Mystery gokkast een bonusspel. Dit is een spel wat zeer fraai gemaakt is en wat de spanning bij jou tot een kookpunt zal brengen. In het bonusspel moet je op een plek waar een misdaad is begaan gaan zoeken naar bewijzen. Als je een bewijsstuk vindt dan levert je dat meteen geld op. Dit is dus niet alleen een spel wat erg leuk is om te spelen maar het is ook nog eens zeer lucratief. Je zult er dus alles aan doen om dit bonusspel te kunnen spelen en zo extra geld te verdienen.

De gokkast staat voor spanning en sensatie

Sherlock Mystery 2

Wanneer je aan het spelen bent op deze gokkast dan zal dit voor spanning en sensatie zorgen. Dit is ook de sterke kan van de kast want als je eenmaal aan het spelen bent dan wil je constant weten wat de volgende spin je zal gaan brengen. Je hoeft helemaal geen liefhebber te zijn van de verhalen van Sherlock Holmes. Al ken je de beste man zelfs niet dan nog zal je helemaal opgaan in het spel en je er uren mee kunnen vermaken.

Wat is je leeftijd?

age