Totem Quest

Totem Quest. 1JPG

Bij een totempaal krijg je misschien niet direct de associatie met een gokkast maar met de Totem Quest gokkast denk je meteen hier heel anders over. Dit is een gokkast die je lange tijd zal gaan amuseren. Het is een kast die er niet alleen heel erg mooi uitziet maar die ook nog eens fanatisch speelt. Vanaf het moment dat je de eerste spin draait zal je helemaal in de ban zijn en door willen spelen. Dit komt ook door de vele unieke features die dit spel heeft. Je kunt aan alles merken dat er veel aandacht is besteedt aan deze gokkast en dat is tot in de kleinste details.

Speel hier de leuke gokkast Totem Quest

De graphics zien er prachtig uit

De graphics die zien er prachtig uit. De figuren die gebruikt worden bij de wielen die komen echt tot leven als je een winnende combinatie draait. Dit maakt het ook dat je constant die lekkere gezonde spanning hebt als je een spin aan de gokkast geeft. De Totem Quest gokkast is een kast die je een enorm leuk bedrag op kan gaan leveren maar ook een gokkast die je echt speelt voor je plezier en waar je je lange tijd mee kunt gaan vermaken.

Playtech heeft meer fraaie gokkasten

Totem Quest. 3JPGWe zijn dus lyrisch over deze gokkast maar dat komt ook zeker omdat deze door Playtech is gemaakt. Dit is een fabrikant die zeer veel aandacht aan de spellen geeft en hoog aangeschreven staat. Het is bijna altijd zo dat je meteen weet dat het een gokkast van deze fabrikant is. Dit komt dan niet alleen omdat deze er fantastisch uitzien maar omdat deze ook fijn spelen en de sfeer erg goed neergezet is. We kunnen er uren over doorpraten maar het beste kun je het zelf ervaren. Ga dus eens een spel spelen, dit kan ook zonder dat je je meteen hoeft in te schrijven bij een casino of meteen geld hoeft te storten.