Polar Tale

Polar Tale 1Het is ijzig koud bij de Polar Tale gokkast, dit is waarschijnlijk de enige gokkast die ook helemaal van ijs is gemaakt. Kleed je dus maar warm aan en begin te spelen. Het mooie is aan deze gokkast is dat het helemaal om ijs en lage temperaturen draait. Toch zal je vanaf het moment dat je de eerste spin maakt een warm gevoel van binnen krijgen. Dit is ook meteen de kracht van deze gokkast. Het ziet er allemaal zo leuk uit en het speelt zo fijn dat je er lange tijd mee zult willen spelen.

Speel hier de leuke gokkast Polar Tale

De temperatuur kun je laten stijgen

In dit spel is het aan jou om de temperatuur te laten stijgen. Er is een thermometer in het scherm te zien en des te meer je wint des te hoger de temperatuur zal worden. Bereikt de thermometer nu de top dan krijg je een bonus. Misschien doe je het wel zo goed dat je zelfs een bonusspel kunt gaan spelen. In het bonusspel ga je ijsvissen. Het is aan jou om op de juiste plek in het ijs een gat te maken en dan te hopen dat je een vis vangt. Lukt je dit dan kun je een zeer fraai geldbedrag tegemoet zien.

Het spel is zeer fraai om naar te kijkenPolar Tale 2

De Polar Tale gokkast is zeer fraai om naar te kijken en ook de geluidseffecten zijn leuk gemaakt. Het hele spel leeft en als je een winnende combinatie hebt dan krijg je ook nog eens een leuke animatie te zien. Er zijn verschillende dieren te zien en deze hebben allemaal een eigen animatie. De man die toekijkt hoe jij het spel speelt is ook leuk gemaakt en dit maakt het dat het spel echt tot leven komt. Niemand is een liefhebber van de vrieskou maar als je dit spel speelt dan verlang je meteen naar de winter en het bijbehorende ijs.